REKLAMASJON

Det er aldri gøy når et produkt ikke lenger fungerer som det skal. Men for at denne prosessen skal bli så smertefri som mulig, er vi her for å hjelpe deg!

Under finner du generell informasjon om din rett til å reklamere på produkter kjøpt hos oss, hvordan prosessen fungerer og hvordan du oppretter en reklamasjon. Skulle noe likevel være uklart er det bare å ta kontakt med oss på chat, e-post eller telefon.

Grunnlag

Hvis en fabrikasjonsfeil påpekes innenfor reklamasjonstiden vil vi ordne opp for deg. Se «Utfall» under for detaljer om hvordan saken løses.
Skulle feilen være et resultat av ytre påvirkning, for eksempel et uhell, dekkes ikke dette av reklamasjonen.

Reklamasjonstid

Som forbruker har du to års klagefrist (reklamasjonstid) på produkter kjøpt fra vår nettbutikk.

Prosess

Hvis du ønsker å reklamere på et produkt du har kjøpt i vår nettbutikk, må du fylle ut vårt kontaktskjema. Velg «Kundeservice» og deretter «Reklamasjon». I skjemaet vil du bli bedt om å fylle ut nødvendig informasjon knyttet til deg og ditt produkt. Vi ber deg laste opp bilder som viser feilen på produktet og beskrive problemet i meldingsfeltet.

Etter å ha mottatt din henvendelse, vil vi gjennomgå saken og eventuelt innhente ytterligere informasjon før saken kan behandles. Du vil deretter få en tilbakemelding på utfallet og informasjon om videre prosess.

Utfall

Når feilen fastslås å være et resultat av en fabrikasjonsfeil, vil vi tilby reparasjon eller ny vare som erstatning. Opprinnelig defekt produkt returneres til oss uten kostnad for deg ved bruk av tilsendt fraktetikett.
Skulle det ikke være mulig å reparere eller levere ny vare, kan du få et prisavslag på nytt kjøp eller refundert opprinnelig betalt beløp.

Skulle feilen ikke dekkes av reklamasjonen, f.eks på grunn av en brukerfeil eller et uhell, tilbyr vi alle Team Altura-medlemmer vårt Crash Replacement-program som gir 30% rabatt på kjøp av tilsvarende produkt (gjelder kun Force-produkter). Les mer om alle fordelene med Team Altura. Se også vilkår for Crash Replacement-programmet.