Dette er Altura

Ski og sykkel er positivt annerledes enn mange andre sporter ved aktivitetens minimale påvirkning på miljøet. Bærekraftige sportsaktiviteter der vi som utøvere viser respekt for den fantastiske naturen vi har fått tildelt.

Altura Sport AS representerer et selektivt utvalg av varemerker innen sykkel og skisport. Noen som distributør, andre som agent og flere som forhandler. Vi kombinerer det beste ved netthandel og fysisk tilstedeværelse.

Ikonet vårt gjengir konturene av en ski og en krankarm. Vi samler ski, sykkel og natur i skjønn forening. Det er nettopp disse tre elementene som er vår drivkraft, vår inspirasjon, vårt DNA. Det er Nature Sports.

Det er i motbakke det går oppover

Enten du sykler eller går på ski får du belønningen på toppen – utsikten og den gode opplevelsen på vei ned. Derav navnet Altura Sport. Navnet Altura er inspirert av vår dedikasjon til fjellet. Det italienske ordet Altura (al·tù·ra) betyr høyde.

Vi elsker den gode opplevelsen og den uslåelige gleden et aktivt liv naturen gir oss, opplevelser man gjerne deler med andre. Felles opplevelser knytter vennskap for livet. Vi snakker om det, skriver om det og filmer det. Vi kan nesten ikke vente med å gjenta det. Den gode opplevelsen skaper en positiv avhengighet.

I jakten på gode opplevelser…

…søker vi utfordringer i det beste naturen har å by på, enten man foretrekker å kjøre urørt pudder på ski ned en lett skogkledd bakside av et fjell i solnedgangen eller angriper en grusvei på sykkel som slynger seg opp til utsikten over en mektig fjord eller med kaffestopp på toppen ved et stille vann.

Med riktig utstyr forsterkes den gode opplevelsen. Våre produkter gjør nettopp det. Som kunde kan du handle i vår egen nettbutikk eller direkte fra nettsiden til våre partnere.

Kvalitet, pris og service

Med fokus på totalopplevelsen

Altura tilbyr et selektivt utvalg av innovative kvalitetsprodukter med et moderne design for aktive mennesker.

VAREMERKER

Lei av å være mainstream? Skiløper eller syklist? Her finner du high-end varemerker som ikke selges overalt.
Gå til varemerker

NETTBUTIKK

Å handle på nett skal være enkelt, raskt og trygt. Vi håper du liker vårt design, innhold og kundeservice.
Gå til nettbutikk

earlybird ski
FORCE Neo hjelm
Ampler elsykler

er lettere å tilegne seg når man er lidenskapelig interessert. Vi elsker ski og sykkel og har kunnskap basert på egne og tusenvis av kunders erfaring. Vi er i tett dialog med våre leverandører og er alltid oppdatert på hva våre produkter representerer og deler gjerne alt vi kan med deg.

kommer med tid. Vi har mange års erfaring med import og distribusjon i sportsbransjen og har gjennom årene representert flere av verdens ledende aktører innen terreng og landeveissykler.

i alle ledd er en forutsetning for å skape gode opplevelser. Vårt mål er å overgå dine forventninger til kundeservice, levering, produktkvalitet og brukeropplevelse.

i fokus. Vår ambisjon er å tilby bransjens beste kundeservice i kombinasjon med netthandel og lokalt showroom i Norge. Bedre blir det ikke!

Bærekraft er viktig
for oss

Vi ønsker at vårt fotavtrykk skal påføre naturen minst mulig skade. Sykling er miljøvennlig, men også helsebringende og økonomisk.

Å stå på ski er norsk identitet og tradisjon på sitt beste. For at vi skal oppleve puddersnø i fjellet også i framtiden, må vi tenke bærekraftig. Derfor støtter earlybird POW.

earlybird ski representer intet mindre enn verdens mest bærekraftige skiproduksjon.

Samarbeid med Altura

AMBASSADØR

Vi søker ambassadører som kan teste og promotere våre produkter. Send din henvendelse til post@altura.no, angi hvilket produkt du er interessert i og din begrunnelse for hvorfor du bør være vår ambassadør.

Vi er spesielt interessert i deg som har et stort kontaktnett, er aktiv i miljøer innen sykling og toppturer på ski, men også deg som er aktiv innen andre idretter. Det er en stor fordel hvis du deler vår interesse for en bærekraftig livsstil.

KLUBBAVTALE

Er din klubb på jakt etter hjelmer og briller som matcher klubbdrakten? Ta kontakt med oss så finner vi i fellesskap fram til produkter, farger og priser tilpasset din klubb.

BEDRIFTSAVTALE

Har din bedrift et idrettslag? Eller er dere en gjeng på jobben som trener sammen? Det gir stjerne i HMS-boka. Vi samarbeider med bedrifter som forstår verdien av å ha ansatte som er i fysisk aktivitet. Vi leverer skreddersydde løsninger med kvalitet og farger tilpasset din virksomhet. Fyll ut skjemaet nederst på vår kontaktside, så gir vi deg et raskt svar med et uforpliktende tilbud.